Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
EN RO

Special Issue - Invatamant Preuniversitar

NUMĂR DEDICAT PROFESORILOR DIN MEDIUL PREUNIVERSITAR

Dedicat profesorilor care vor să evolueze în carieră, indiferent de materie!

 

Pentru a vă susține în completarea cv-ului dvs., revista noastră științifică, Junior Scientific Researcher (ISSN: 2458-0341), va publica un nou număr dedicat mediului preuniversitar cu tema Managementului Educațional - aspecte teoretice și practice!

Cine poate publica? Pot publica candidații la postul de director, profesorii, precum și personalul auxiliar din învățământ. Articolul publicat vă poate folosi ulterior în carieră și pentru alte concursuri sau evoluție profesională. Așa cum v-am obișnuit, vă ajutăm pe tot parcursul scrierii și publicării!

Pentru a putea vedea articolele publicate de colegii dumneavoastră în numerele anterioare dedicate Managementului Educațional, puteți vizualiza Nr. special 1 (click), Nr. special 2 (click)Nr. special 3 (click).

Cerința revistei este ca în 3-4 pagini să scrieți un articol care se poate încadra în această temă: Managementul educațional - aspecte teoretice și practice. Exemple orientative de teme abordate: 

- Managementul clasei de matematică/geografie/istorie/educație fizică, etc;

- Tipuri de predare la ora de matematică/geografie/istorie/educație fizică, etc;

- Managementul educațional în România;

- Studiu de caz: Managementul educațional în unitatea de învățământ X;

- Adaptarea managementului educațional în funcție de profilul clasei/etc;

- Prezentarea unui proiect de la clasă;

- Alte abordări pe care le considerați potrivite.

Găsiți Ghidul de elaborare a articolului aici (click), de unde îl puteți descărca direct și urmând instrucțiunile din document, puteți scrie materialul pe formatul predefinit. Vă rugăm să scrieți textul cu diacritice. Toate articolele vor fi scanate pentru detectarea plagiatului! În cazul în care articolul nu respectă normele ghidului, acesta va fi returnat autorului pentru a realiza modificările necesare. Dupa ce numărul va fi publicat, fiecare autor va primi adeverința care să ateste publicarea materialului. 

Adresa unde puteți trimite articolele este:  jsrpublishing@gmail.com

Ce trebuie să faceți pentru a publica un articol în revista noastră și pentru a obține adeverința de publicare? Urmați cei 3 pasi!

  • 1) Primul pas pe care îl aveti de facut este să ne trimiteti un email în care să ne spuneți că doriți să publicați un articol. Noi vă vom contacta și vă vom oferi toate sfaturile de care aveti nevoie.
  • 2) Al doilea pas -achitați taxa de publicare în cel mai scurt timp, pentru a vă asigura că articolul dumneavoastră va fi inclus în următorul număr. Taxa de publicare rapidă este 250 lei (include serviciile: verificarea textului, traducerea în limba engleză a titlului, rezumatului, a cuvintelor cheie, editarea finală a textului și publicarea articolului) și se achită în contul SC Research Publishing SRL deschis la Banca Transilvania:

 RO93 BTRL RONC RT03 0322 9101     CIF: 34648610  Atenție: când efectuați plata, este obligatoriu să specificați la detalii plata sau mențiuni: NUMELE SI PRENUMELE DVS. exact ca in CI.

  • 3) Al treilea pas. Scrieți articolul în limba română încadrându-vă între 3 si 4 pagini (inclusiv bibliografia). Trimiteți articolul scris de dvs. la adresa (jsrpublishing@gmail.com sau office@jsrpublishing.com) 

Current issue

VOL. IX, No. 1-2, 2023     In order to view the article content you must have Adobe Reader installed. When you cite a JSR Journal article, please do so using the title...

More

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Regulament protecția datelor cu caracter personal  (GDPR)