Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
EN RO

Special Issue

DEDICAT VIZIUNII MODERNE ASUPRA MANAGEMENTULUI EDUCAȚIONAL

 

Pentru a va sustine in completarea cv-ului dvs.  v-am pregatit impreuna cu partenerul nostru un numar special in revista noastra, Junior Scientific Researcher,  dedicat Viziunii Moderne asupra Managementului Educational! Pot publica candidatii la postul de director, profesorii, precum si personalul auxiliar din invatamant. Articolul publicat va poate folosi ulterior in cariera si pentru alte concursuri sau evolutie profesionala.

Astfel, in 3-4 pagini, scrieti un articol care se poate incadra in această temă. Exemple de teme abordate: ”Managementul educațional modern în România”, ”Soluții pentru modernizarea stilului de conducere din învățământ”, ”Viziuni moderne asupra educației din România”, etc.

Gasiti Ghidul de elaborare a articolului aici, de unde il puteti descarca direct si urmand instructiunile din document, puteti scrie materialul pastrand formatul predefinit. Va rugam sa scrieti textul cu diacritice. Toate articolele vor fi scanate pentru detectarea plagiatului! În cazul în care articolul nu respectă normele ghidului, acesta va fi returnat autorului pentru a realiza modificările necesare.

Adresa unde puteti trimite articolele este:  jsrpublishing@gmail.com

Current issue

VOL. IX, No. 1-2, 2023     In order to view the article content you must have Adobe Reader installed. When you cite a JSR Journal article, please do so using the title...

More

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Regulament protecția datelor cu caracter personal  (GDPR)