Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
EN RO

Special Issue

DEDICAT VIZIUNII MODERNE ASUPRA MANAGEMENTULUI EDUCAȚIONAL

 

Pentru a va sustine in completarea cv-ului dvs. cu inca 1 punct in indeplinirea criteriului „Lucrari/articole de management educational sau de specialitate cu ISBN/ISSN” (edu.ro), v-am pregatit impreuna cu partenerul nostru un numar special in revista noastra, Junior Scientific Researcher,  dedicat Viziunii Moderne asupra Managementului Educational! Pot publica candidatii la postul de director, profesorii, precum si personalul auxiliar din invatamant. Articolul publicat va poate folosi ulterior in cariera si pentru alte concursuri sau evolutie profesionala.

Astfel, in 4-6 pagini, scrieti un articol care se poate incadra in această temă. Exemple de teme abordate: ”Managementul educațional modern în România”, ”Soluții pentru modernizarea stilului de conducere din învățământ”, ”Viziuni moderne asupra educației din România”, etc.

Gasiti Ghidul de elaborare a articolului aici, de unde il puteti descarca direct si urmand instructiunile din document, puteti scrie materialul pastrand formatul predefinit. Va rugam sa scrieti textul cu diacritice. Toate articolele vor fi scanate pentru detectarea plagiatului! În cazul în care articolul nu respectă normele ghidului, acesta va fi returnat autorului pentru a realiza modificările necesare.

Termenul limita pentru trimiterea articolelor este 14 iunie, iar publicarea numarului special din Revista Stiintifica cu tema Viziuni Moderne asupra Managementului Educational din Romania avand ISSN si fiind indexat in baze de date internationale se va realiza rapid in cursul lunii IUNIE 2017!

Adresa unde puteti trimite articolele este:  jsrpublishing@gmail.com

Primul pas pe care il aveti de facut este sa completati online formularul de la adresa:

http://bd.olimpnet.ro/inscriere_revista.php

Al doilea pas. Dupa ce ati completat formularul, achitati taxa de publicare pana miercuri, 7 iunie ora 12.00. Taxa de publicare rapida este 250 lei (include serviciile: verificarea textului, traducerea in limba engleza a titlului, rezumatului (abstractului), a cuvintelor cheie, editarea finala a textului si publicarea articolului) si se achita in contul Asociatiei Pro-INFO deschis in Garanti Bank:

RO24 UGBI 0000 1120 0608 2RON

Cuvantul RON de la finalul contului face parte din numarul de cont si nu reprezinta moneda! Treceti asadar integral contul inclusiv cu terminatia RON!

La beneficiar treceti ASOCIATIA PRO-INFO

Important: nu trebuie sa mergeti la Garanti Bank pentru a plati, puteti plati online (prin internet banking) sau puteti merge la banca dvs. la care aveti contul curent de unde veti plati in contul nostru.

Atentie: cand efectuati plata este obligatoriu sa specificati la detalii plata sau mentiuni: 
NUMELE SI PRENUMELE DVS. exact ca in CI.

Daca faceti plata pentru altcineva sau pentru mai multe persoane, de asemenea, la detalii plata sau mentiuni specificati NUMELE SI PRENUMELE persoanei/persoanelor, exact ca in CI,  care urmeaza sa publice, adica pentru cine ati efectuat plata!

Termenul limita pentru achitarea taxei de publicare rapida este 7 iunie ora 12.00!

Al treilea pas. Scrieti articolul in limba romana incadrandu-va intre 4 si 6 pagini (inclusiv bibliografia). Trimiteti articolul scris de dvs. la adresa (jsrpublishing@gmail.compana la 14 iunie 2017.

Astfel, in luna iunie, aveti un articol publicat in domeniul Managementului Educational, evident dupa ce a fost evaluat de comitetul stiintific al revistei. Cv-ul dvs. obtine un punct suplimentar, iar dvs. contribuiti cu un material util la dezvoltarea Managementului Educational din Romania.

Datele partenerului nostru:

Olimp NET
Mobil: 0760.676.802
Tel/Fax: 0338.568.572
Tel/Fax: 0338.569.558
Email: office@olimpnet.ro
Web: www.olimpnet.ro
Facebook: www.facebook.com/proinfobucuresti
LinkedIn: https://ro.linkedin.com/in/sensorybranding
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCifl236x-MV_AOpH8qN9brQ/

Current issue

Download the complete issue (No.2, Vol. IV, May 2018)   In order to view the article content you must have Adobe Reader installed. When you cite a JSR Journal article, please do...

More

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Regulament protecția datelor cu caracter personal  (GDPR)