Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
EN RO

Sectiune Dedicata - Invatamant Preuniversitar

Publicatia JSR (ISSN: 2458-0341) este un jurnal academic dedicat atat mediului universitar, cât și celui preuniversitar.

Pentru a ajuta profesorii din mediul preuniversitar să evolueze în carieră, publicam numere speciale, dedicate managementului educational, unde profesorii, invatatorii si educatorii pot scrie articole, indiferent de specialitatea lor. 

In numerele dedicate, cadrele didactice isi pot publica viziunea argumentata despre predarea la clasa, indiferent de materie. Scopul nostru este de a ajuta profesorii din toate mediile sa se faca cunoscuti si sa evolueze in cariera.

Urmatorul numar dedicat invatamantului preuniversitar va fi publicat in martie 2020. Trimiteti-ne un email la: office@jsrpublishing.com  si intrebati-ne de oferta noastra de publicare valabila pentru numarul din martie!

Cine poate publica? Toti profesorii, invatatorii, educatorii care doresc sa publice un articol academic intr-o revista de profil si care isi doresc un punctaj mai mare la evaluarea anuala. Aceasta sectiune este dedicata profesorilor care vor să evolueze în carieră, indiferent de materie!

Găsiți Ghidul de elaborare a articolului aici (click), de unde îl puteți descărca direct și urmând instrucțiunile din document, puteți scrie materialul pe formatul predefinit.

Adresa unde puteți trimite articolele este:  jsrpublishing@gmail.com

Current issue

VOL. IX, No. 1-2, 2023     In order to view the article content you must have Adobe Reader installed. When you cite a JSR Journal article, please do so using the title...

More

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Regulament protecția datelor cu caracter personal  (GDPR)